Більше не потрібно ховати ноги, живіть без варикозу!

 

1Більше не потрібно ховати ноги, живіть без варикозу!

Варикозне розширення вен зустрічається більш ніж у двадцяти відсотків населення, причому саме неприємне, це те, що у жінок це захворювання зустрічається набагато частіше, ніж у чоловіків. Адже для жінок це набагато неприємніше, ніж для кого – небудь ще, адже їй доведеться ховати свої ніжки під довгою спідницею або брюками.

Ну а раз проблема досить актуальна, ми не можемо не обговорити її тут. У зв’язку з цим ми розповімо вам про те, як не допустити цю хворобу або спробувати від неї позбутися.
Для початку потрібно зрозуміти, що ж це таке – варикоз? В ногах, як і по всьому тілу, розташовані артерії і вени, по яких тече кров від самого серця. Причому у повільних судин вона уповільнює свій хід, а у самих вен починає знову набирати обертів. Щоб кров не текла у зворотний бік , в венах є так звані клапани.
Але ось що цікаво, клапани запобігають зворотній хід крові, її відтік, а от що допомагає їй підніматися вгору по ногах? Одних – то клапанів мало для цього нелегкого завдання. Так от справа в тому, що самі стінки вен постійно знаходяться в тонусі, саме це й допомагає крові просуватися наверх. Не останню роль тут відіграють і м’язи ніг, вони теж грають роль в просуванні крові наверх.

А коли у людини вже є варикозне розширення вен, то тонус цих органів досить низький, а кров починає застрявати між клапанів, застоюється там, що призводить до поступового розтягування вен. Венозні стінки починають через це розширюватися, тому що перестають бути пружними, а кров проникає за межі стінок, що призводить до постійних набряків, які призводять до порушення нормального харчування тканини ніг. Трапляється це не тільки в області ніг, але і в області яєчників, і в області заднього проходу (це викликає геморой ).
Внутрішнім варикозом називають надмірно роздуті, вузлуваті вени, які зазвичай можна спостерігати в нижніх кінцівках. Вени, чостіше всього приховані на деякій глибині під поверхнею шкіри їх можна побачити відразу на поверхні. Поширеність варикозної хвороби надзвичайно широка, тому для її вирішення хочу вам запропонувати Етосісклерол.
Етосісклерол випускається у формі розчину для ін’єкцій з концентрацією 0,5 %, 1 %, 2 % і 3 %.

Етоксісклерол – фармакологічні властивості. Діючою речовиною етоксісклерола є Лауромакрогол 400. Саме ця речовина і викликає склероз вен при його введенні в порожнину вени. Препарат здатний надавати анестезуючу дію в місці введення і руйнувати білки. При його введенні у вену він руйнує ендотелій – внутрішню вистилання вени і призводить до спадання вени. При зіткненні стінок вени відбувається її склерозування, а на місці колишньої вени після процедури залишається тільки фіброзний рубець.
Часто застосування етоксісклерола рекомендується для зупинки кровотеч при виразкових кровотечах зі шлунка або з дванадцятипалої кишки. При склерозуванні варикозних вен шлунка і стравоходу: виразки, некрози і стенозі стравоходу, ексудація в плевральну порожнину, дисфагія, лихоманка, анафілактичний шок. В такому випадку використовуються ендоскопічні інструменти для введення препарату.
Етоксісклерола надає веносклерозірующее, місцевоанестезуючу дію. Пошкоджує ендотелій судин, викликаючи денатурацію білків, стимулює швидке утворення тромбу і його організацію протягом 7 днів. Етоксісклерол знижує збудливість нервових закінчень і провідність больового імпульсу, забезпечуючи безболісність склеротерапії.

Застосування при вагітності та годуванні грудьми
Протипоказано в I триместрі вагітності і після 36 тижнів; грудне вигодовування після введення етоксісклерола рекомендується припинити на 2-3 дні.
Побічні дії

При склерозуванні варикозних вен кінцівок: гіперпігментація шкіри в місці введення етоксісклерола.

При склерозуванні гемороїдальних вузлів: минущі болі.

При склерозуванні варикозних вен стравоходу і шлунка: некрози, виразки і стенози стравоходу, ексудація в плевральну порожнину, дисфагія, лихоманка, анафілактичний шок.

Перед тим як придбати препарат Етосісклерол проконсультуйтесь з лікарем.

Дата публикации: Октябрь 13, 2014